MIN HELG I ÖREBRO

Nu sitter jag på tåget påväg ner mot Skåne igen, alldeles strax är jag framme i Göteborg för att göra ett sista byte. Helgen i Örebro har varit jättebra, jag har blivit så fint ompysslad hemma hos Emma (som alltid). Att det var möjligt denna helgen att kombinera jobb med nöje gjorde allting väldigt mycket bättre. Jag är glad över att jag och Emma tar oss tid och umgås med varandra när vi väl ses. Både fredag och lördagkväll var något över det vanliga. Underbar mat och dryck samtidigt som umgänget var fantastiskt! Idag tog jag och Emma oss en välförtjänt sovmorgon innan vi åt en magisk frukost. En helg kan inte bli mycket bättre!! 

SENASTE TIDEN

De senaste veckorna har varit tuffa men samtidigt väldigt roliga och givande. Både skolan och jobbet har tagit mycket tid och många andra saker har tyvärr blivit lidande. Mitt liv är påväg framåt även ifall det emellanåt känns tvärtom. Jag hoppas att det lugnar ner sig de kommande månaderna, men det tvivlar jag på. Om vi ska fokusera på något positivt istället så sitter jag nu på ett tåg mot Örebro. Jag ska umgås med Emma hela helgen, något som jag är väldigt tacksam och glad över. Jag hoppas ni får en fantastisk helg! 

BLACK AND RED BIKER

Idag är en riktigt bra dag! Både jag och Patrik har varit lediga och vi har varit mycket produktiva samtidigt som vi har haft det mysigt. Vi startade dagen med att uträtta några ärende och fixa mat och dryck inför kvällen. När vi sedan kom hem så drog vi igång en storstädning, något som känns skönt nu såhär i efterhand. Just nu håller vi på att förbereda maten inför ikväll. Jonna och hennes pojkvän Jonas kommer hit och jag vet att det kommer bli ett bra slut på en mycket fin dag! Hoppas ni har haft en bra dag!?

INSTAGRAM & FRIDAY

Äntligen fredag!!! Denna veckan har varit väldigt bra, men något intensiv. Jag har haft tre stycken inlämningar i skolan under veckan. Självklart har det inte varit stora uppgifter, men de ska ändå skrivas. Annars har jag tränat mycket tillsammans med My samt undervisat mer än vanligt på dansskolan, jätteroligt men det tar på krafterna. Nu ikväll har vi varit hemma hos Patriks föräldrar och käkat middag. Det blev en tidig kväll och nu sitter vi hemma i soffan och kollar På Spåret.

Ni glömmer inte att ni kan följa mig på Instagram väl? @kjarsgard

TORSDAG

Efter en bra dag så har jag äntligen landat hemma i soffan. Alldeles strax ska jag och Patrik laga mat och ikväll ska vi nog försöka se en film. Jag måste också hinna med att skicka in ett arbete till skolan, men det tar förhoppningsvis inte så lång tid. Idag har jag hunnit med att uträtta lite ärende, varit i skolan och nu på kvällen har jag tränat med My. Som sagt en bra och produktiv dag! Hoppas ni får en fin kväll! 

Såhär såg jag ut när jag sprang runt i Köpenhamn förra veckan.

THAT TIME OF THE YEAR

Modeveckan denna säsong var något utöver det vanliga. Aldrig har jag stressat så mycket som jag gjorde detta året. Jag hade en fullspäckad dag framför mig, och JA(!) den blev verkligen intensiv. Vi swischade fram mellan visningarna och utan Taxi/Uber hade det aldrig fungerat. Trots stressen så hann jag med att ta in mycket inspiration, äta god mat och umgås med trevliga människor. Bilderna ovan är ifrån Han Kjøbenhavn och trots (enligt mig) en hemsk kuliss så var kläderna helt fantastiska. Jag är sugen på att testa den sportiga stilen, gärna med ett par bredare byxor. Jag har inte fått till det tidigare men kanske är tiden inne nu?! Fler bilder kommer senare i veckan!