MÅSTE GÖRAS SÖNDAG

Söndag, efter en lång och mysig sovmorgon sitter jag och Patrik i vårt arbetsrum för att planera och förbereda den kommande veckan. Vi har haft några liggande projekt som vi idag bestämde oss för att ta tag i. Resten av dagen kommer också bestå av nödvändigheter, bilen måste fixas och skolan måste få uppmärksamhet. Jag tycker det är en väldigt mysig dag trots alla dessa överhängande uppgifter. Hur har ni det idag? 

DSC_0689 kopiera.jpg

HUR DOFTAR VI

Jag och Patrik var tvungna att fylla på parfymhyllan och en beställning gjordes förra veckan. Patrik beställde Bleu de Chanel som är hans signatur parfym, han har haft den i flera år och den passar honom utmärkt. Jag däremot älskar att testa nya dofter plus att jag inte har hittat någon som skulle kunna bli min signaturdoft. Den här gången bestämde jag mig för att testa Dior Homme och än så länge älskar jag den. Den är mjukare än de jag testat tidigare vilket jag uppskattar. En söt, mjuk men ändå manlig doft, jag är helnöjd! 

DSC_0623.jpg
DSC_0643 (kopia).jpg

HÖSTENS TRENDPLAGG

En av höstens största trender är att kombinera en udda kavaj med den vanliga vardagsuniformen. Jag måste erkänna att jag aldrig varit en person som gillat att bära kavaj till vardags. Men när jag får kombinera den med ett par svarta jeans och chelsea boots hänger jag mer än gärna med på tåget. Idag fyndade jag en ny på second hand som jag verkligen gillar. Den är lagom oversized och jag kan lätt dra upp ärmarna på den för en mer avslappnad känsla. Jag tror att den kommer användas flitigt i höst. 

DSC_0586 kopiera.jpg
DSC_0592 kopiera.jpg

SÅ HÄR SÅG JAG UT

Herregud vilken hektisk dag det har varit, jag har spenderat halva dagen i skolan och resten på jobbet. Just nu är det en väldigt intensiv period, men det lugnar snart ner sig tror jag.

Nedanför ser ni vad jag hade på mig sista dagen i Göteborg. Både jeansen och den stickade tröjan är second hand-fynd. Jag trivs väldigt bra i just denna look, den är avslappnad men fortfarande snygg. Jag älskar western-känslan som kombinationen av jeansen och skorna ger. Skorna är min senaste investering och än så länge är jag mer än nöjd! 

DSC_0476 kopiera.jpg
DSC_0481 kopiera.jpg

Skor - Saint Laurent | Jeans - Lee | Skärp - Gucci | Stickad tröja - Second Hand 

MIN VECKOPLANERING

God morgon på er! Jag vaknade för en liten stund sedan och sitter nu och dricker en kopp kaffe samtidigt som jag bläddrar igenom mina sociala medier. Jag ska alldeles strax slänga mig ett öga på kalendern och försöka få ett grepp på hur veckan ser ut. Jag tänkte dela med mig av hur mina dagar kommer se ut i stort: 

Måndag - Onsdag: Jag kommer att kombinera skola med arbete på högsta möjliga nivå. Skolan på dagarna och arbetet på kvällarna. 

Torsdag: Jag har inga lektioner i skolan och inte heller några timmar på arbetet inplanerat. Antagligen kommer jag behöva plugga lite och se till så att hemmet håller sig i skick. Städning, tvättning etc. Förhoppningsvis blir det ett glas rött och en god måltid på kvällen tillsammans med Patrik. 

Fredag - Söndag: Jag flyger under fredagen upp til Stockholm för en helg fylld av arbete och nöje. Jag ska äntligen få träffa My efter hennes flytt. Lördagen kommer spenderas på danstävling och på kvällen går vi förhoppningsvis ut och njuter av varsin drink eller två. Söndagen kommer ägnas åt hemresa och planering inför kommande vecka. 

DSC_0309 kopiera.jpg