EN "SÅN" DAG

Idag är det ingen produktiv dag, jag är hemma mellan jobb och försöker samla på mig så mycket energi som möjligt. Den gångna helgen var jättebra, jag blandade jobb med nöje på allra bästa sätt. Idag har jag inte gjort mer än att ta en snabb promenad på stan för att sen ligga i sängen och kolla på Modern Family. Ibland tillåter jag mig själv att ha dagar som dessa och jag njuter till 100%. Nu kom precis Patrik innanför dörren och alldeles strax ska vi förbereda middag. Jag hoppas ni har en fin dag?! 

Älskar för övrigt min nya tröja från H&M! 

SISTA DAGEN PÅ SEMESTERN

Idag tog jag och Patrik en lunchpromenad ner på stan för att få i oss något att äta men också för att kolla några butiker. Vi hittade en tavla på Erikshjälpen och avnjöt sedan en mycket god sushi på saluhallen. Nu håller vi på att fixa här hemma, jag varvar packning med städning och Patrik renoverar i arbetsrummet. Alldeles strax ska vi påbörja kvällens mysiga middag, jag säger bara en sak: Champagnen ligger på kylning - det kan inte bli annat än bra! Tidigt imorgon tar jag tåget mot Kastrup för att flyga vidare mot Stockholm där jobb väntar, jag är (tro det eller ej) jättetaggad på att få komma igång igen! 

HÖSTENS INVESTERING

Trots att sommaren strålar för fullt och att hösten känns avlägsen så har jag börjat kika på vad garderoben behöver fyllas på med. Jag har under en längre period spanat in ett par Chelsea Boots från Saint Laurent. Ett par klassiska och tidlösa boots som skulle fungera som en investering för några år framöver. Jag ser mig använda dem till både vardags och fest och jag tror att de hade blivit ett bra komplement till min garderob. Jag ser framför mig att jag matchar dem till ett par slitna jeans och en enkel t-shirt eventuellt med en oversized stickat tröja. 

HEMMA IGEN

Nu har vi landat hemma på Tullgatan igen. Vi har haft ett par fantastiska dagar i sommarstugan och våra batterier är laddade. Vi ligger för tillfället i sängen och halvsover. Alldeles strax ska vi gå till mårtenstorget för att hämta upp sushi, vi fortsätter alltså i semester-mood i några dagar till. Däremot ska vi försöka komma igång med renoveringen igen så morgondagen kommer bestå av slipning och målning. Jag är konstigt nog taggad och motiverad på att komma igång men det är troligtvis för att jag bara vill bli klar! 

EN DAG I STUGAN

Ännu en härlig dag på Toftahöjden har kommit till ett slut. Tyvärr har vädret idag inte samarbetat men det har inte hindrat släkten från att mysa och umgås. Vi startade dagen med en härlig utomhusfrukost och fortsatte sedan dagen inomhus och på den inglasade altanen. Efter många skratt och god sommarmat har vi nu landat utspritt i huset. Vi är alla sådär härligt semestersömniga och det är svårt att hålla ögonen öppna. Dagar som dessa där energinivån är låg behövs det med. Jag ser det som ett tecken på att kroppen behöver vila och batteriladdning. 

IMG_4907.JPG

SEMESTERKÄNSLOR

Väskan är packad och den bubblande känslan i magen finns där, äntligen! Patriks första semesterdag är kommen och vi är påväg till sommarstugan för det årliga besöket. Badbyxor och svala bomullsskjortor kommer nu och några dagar framöver vara min vardag. Jag ser framemot att alla förpliktelser ska försvinna sådär magiskt som de gör varje år. Jag väntar ivrigt på att känslan av ledighet sakta men säkert ska krypa sig på. Nu ska jag pussa lite på min man och fortsätta njuta!