DENIM JACKET x4

April är kommen och nu är det officiellt vår. Jag älskar fågelsången på morgonen och värmen i den tidiga vårsolen. Att shoppa och förnya garderoben är något som är traditionellt för våren men detta året kommer jag försöka tänka mer hållbart och investera i kläder och accessoarer som håller en längre tid. Jag har en del guldkorn på min lista och än så länge fungerar listan som en bra motivation för att spara och hålla fokus. Mitt nästa inköp hoppas jag sker inom den närmaste månaden och som jag längtar! 

ON MY WAY

Ännu en ledig förmiddag att spendera på nödvändigheter. Jag kom precis ut ur duschen och sitter nu och äter frukost/lunch. Alldeles strax ska jag sätta mig på järnhingsten och trampa mig upp längst gatan till frisören. Efter att jag blivit fin i håret ska jag igen bege mig mot Helsingborg för ett par svettiga timmar. Förresten jag längtar sååå mycket tills ikväll. Jag och Patrik ska kolla på senaste avsnittet av Bonusfamiljen. Det kan vara världens bästa serie och jag älskar Katja som spelas av Petra Mede. Vilken kvinna! 

LOVELY MORNING

Idag startade dagen på bästa tänkbara sätt. Ingen klocka som ringde och inte heller något inplanerat på morgonen. Jag har varit lite krasslig de senaste dagarna och därför var det skönt att få lite extra tid. Jag gjorde en enkel frukost och satte mig sedan vid datorn. Jag hann läsa bloggar, betala räkningar och svara på mail. Allt sådant som en annars har svårt att få tid med.  Alldeles strax ska jag köra mot Helsingborg för att jobba några timmar, men först ska jag fixa lunch. Hoppas ni har lika bra tisdag som jag har!

Jag älskar att vi äntligen har fått upp vårt skrivbord! 

Jag älskar att vi äntligen har fått upp vårt skrivbord! 

ALL I WANT FOR SPRING

Våren 2017 bjuder på allt, jag älskar virrvarret av mönster, proportioner och färger. Jag har tidigare varit mycket strikt och minimalistisk i min stil men äntligen har även jag börjat experimentera med färg och form. Om jag skulle beskriva denna vår med tre trender så skulle det bli: metallic, oversized och denim! Att inte hitta något i sin garderob som passar in på detta är svårt. I vår kan alla vara trendiga och det bästa är att en kan göra det på sitt eget sätt - Det finns inga regler! 

RENOVERINGEN GÅR FRAMÅT

Idag har det verkligen hänt grejer här hemma. Vi börjar äntligen se ljuset i tunneln mot en färdigrenoverad lägenhet. Idag satte vi nämligen check för ytterligare ett rum, det är självklart småfix kvar (som alltid) men nu är det ett rum vi kan leva i. En ny taklampa och matta ska införskaffas men i stunden njuter vi för fulla muggar. Jag är nöjd över att vi vågar lita på våra intuitioner. Resultatet kanske inte faller alla i smaken men vi älskar det och det är huvudsaken! 

FINALLY WEEKEND

En bra vecka har nu officiellt övergått till helg. Den gångna veckan har varit väldigt bra, jag har haft massor av energi och dagarna har bara svischat förbi. Det fina vädret och de ljusa dagarna har helt klart påverkat mitt humör. Det får gärna fortsätta såhär hela vägen fram till sommaren. Nu tänker jag inviga helgen tillsammans med Patrik och tjejerna. Maten är nästan klar och rödtjutet är uppkorkad, jag tror det kommer bli en bra helg!